UUSIMMAT

Mobvoilta edullisesti Android Wearia

16.07.2017 10:57 Muropaketin toimitus

Kiinalainen Mobvoi aikoo tuoda markkinoille uudet edulliset, Android Wear 2.0 -käyttöjärjestelmällä toimivat Ticwatch S ja Ticwatch E -mallit.

Mobvoi kerää tällä hetkellä Kickstarterin kautta rahoitusta tuleville Ticwatch S ja Ticwatch E -älykelloille. Kellot pyrkivät valloittamaan älykellomarkkinoita yhdistämällä tuen Android Wear 2.0 -käyttöjärjestelmälle edulliseen hintaan. Ticwatch E:n ennakkotilaushinnaksi on ilmoitettu 119 dollaria (noin 105 euroa) ja hieman kalliimpi S-malli maksaa ennakkoon varattuna 139 dollaria (noin 121 euroa).

Android Wear 2.0:n lisäksi kelloissa on myös muutamia Ticwatchin omia ohjelmia.

Molemmat Ticwatchit sisältävät 1,4 tuuman OLED-näytön, jossa on 287 PPI:n pikselitiheys. Laitteet tukevat Bluetooth 4.1- sekä WiFi 802.11n -yhteyksiä. Älykelloista löytyy myös sisäänrakennettu sykesensori ja molemmat mallit ovat IP67-standardin mukaisesti vesi- ja pölytiiviitä.

Ticwatchien mallit erottuvat toisistaan muotoilullaan sekä GPS-antennin sijainnilla. Edullisemman ja pelkistetymmän E-version ranneke on vaihdettavissa, siinä missä hieman sporttisemman S-version GPS-antenni on rakennettu rannekkeen sisään. Rannekkeen sisään rakennetun GPS-antennin avulla S-version saama GPS-signaali on hieman parempi.

Mobvoi on tähän mennessä kerännyt projektille jo yli 750 000 dollaria, siinä missä alkuperäinen tavoite oli 100 000 dollaria. Mobvoi aikookin lähettää ensimmäiset Ticwatchit ennakkotilaajille jo lokakuun aikana.