Motorola Defy -puhelin on tehty kestämään rankkaakin käsittelyä

18.06.2021 12:24 Muropaketin toimitus

Reippaampaan menoon suunnattuja puhelimia valmistava Bullitt on lähtenyt yhteistyöhön Motorolan kanssa. Yhteistyön tuloksena on syntynyt pölyn-, veden- ja pudotuksenkestävä motorola defy -puhelinmalli.

Motorolan uusi defy on vedenpitävä ja IP68-standardin mukaan sertifioitu laite. Se kestää kaksoistiivistetyn rakenteen ansiosta 1,5 metrin syvyydessä jopa 35 minuutin upotuksen. Lisäksi puhelin kestää pudotuksen jopa 1,8 metrin korkeudesta. MIL SPEC 810H -sotilasstandardin mukaisesti sertifioitu puhelin kestää myös äärimmäisiä lämpötiloja, tärinää ja iskuja.

Motorola defyn 6,5 tuuman HD- -näyttö on suojattu Corning Gorilla Glass Victus -lasilla. Puhelimen perusominaisuuksiin kuuluu 48 megapikselin kennolla ja f1,8-aukolla varustettu kamera, jossa hyödynnetään pikselien yhdistämistekniikkaa. Sen ohessa on myös kahden megapikselin syvyys- ja makrokamera. Järjestelmäalustana käytetään Snapdragon 662 -versiota ja muistia on neljä gigatavua. Tallennustilaa on 64 gigatavua, ja sitä voi laajentaa microSD-muistikortilla.

Akku on kapasiteetiltaan 5000 milliampeerituntia, ja sitä voi ladata 20 watin TurboPower-pikalatauksella. Motorola defy ulkomitat ovat 169,8 x 78,2 x 10,9 millimetriä. Painoa puhelimella on 232 grammaa.

Uusi motorola defy on saatavilla mustan ja taotun teräksen vihreillä värivaihtoehdoilla. Motorola defy tulee valmistajan tiedotteen mukaan myyntiin Suomessa lähiviikkojen aikana 329 euron suositushintaan.