Motorola esitteli One Actionin -puhelimen – kamerassa on aineksia toimintakuvaukseen

17.08.2019 09:30 | Muropaketin toimitus

Actionkamerat tunnetaan laajakulmaisista linsseistään, joiden avulla toiminta on helppo mahduttaa kuvaan. Nyt Motorola on iskenyt samoille apajille uudella One Action -puhelimellaan.

One Actionin takapuolella on 117 asteen ja 16 megapikselin laajakulmakamera, joka on asetettu niin, että se kuvaa vaakakuvaa puhelimen ollessa pystyssä. Kamera kykenee 1080p-resoluutioiseen videokuvaan 60 ruudun sekuntivauhdilla, mutta yksittäisiä kuvia sillä ei voi ottaa.

Yksittäisiä kuvia varten One Actionissa on 12 megapikselin pääkamera jolla voi puolestaan tallentaa 4K-tasoista videokuvaa 30 ruudun sekuntinopeudella. Kolmoiskameran täydentää viiden megapikselin syvyyskamera. Puhelimen takapuolelta löytyy lisäksi salama ja Motorolan logolla varustettu sormenjälkitunnistin.

Android 9 Piellä toimivan One Actionin muihin ominaisuuksiin kuuluvat 1080p+-resoluutiolla toimiva 6,3 tuuman näyttö, näyttöreikään asetettu etukamera ja Exynos 9609 -suoritin. Keskusmuistia löytyy neljä gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 128 gigatavua, kertoo GSMArena.

Akkukestosta vastaa 3500 milliampeeritunnin akku ja mukana on myös 3,5 millimetrin audioliitäntä. Nimestään huolimatta One Action ei kestä kuin roiskeita, eikä sitä ole suojattu erikseen myöskään iskuilta. One Actionin myynti on jo alkanut Euroopassa 260 euron hintaan.