Motorola vihjailee: Taittuvanäyttöinen Razr -puhelin julkaistaan marraskuussa?

20.10.2019 10:49 | Muropaketin toimitus

Motorola on kutsunut mediaa tiedotustilaisuuteen, joka järjestetään marraskuun 13. päivänä. Tapahtuman aiheena lienee taittuvanäyttöisen Razr -mallin julkaisu.

CNETin mukaan kutsukirjeessä kerrotiin, että tapahtumassa esitellään ”uudelleensyntynyt ikoni” ja kutsua täydensi avautuvaa ja sulkeutuvaa laitetta esittävä animaatio.

Aiemman vuotokuvan perusteella Razr näyttää pitkälti siltä, mitä patenttikuvat ja niiden perusteella tehdyt epäviralliset renderöinnit antoivat odottaa.

Kuten aiemmin kerroimme, saatetaan Motorolan Razrissa käyttää teholtaan reilusti Snapdragon 855:n ja Kirin 980:n taakse jäävää Snapdragon 710 -suoritinta. Simpukkatyyppisessä Razrissa on auki taitettuna 6,2-tuumainen 2142 x 876 -resoluutiolla toimiva näyttö sekä pienempi 800 x 600 -resoluutiolla toimiva lisänäyttö. Näin ollen puhelin olisi selvästi Samsung Galaxy Foldia ja Huawei Mate X:ää pienempi.

Razrin keskusmuistin määrän odotetaan olevan neljä tai kuusi gigatavua ja sisäisen tallennustilan määrän 64 tai 128 gigatavua, mallista riippuen. Heikompaa suorituskykyä kompensoi todennäköisesti edullisempi hinta. Huhujen Razr maksaa ”vain” noin 1500 dollaria, kun Galaxy Fold ja Mate X sijoittuvat yli 2000 euron hintaluokkaan.