Uusimmat

Motorolan Moto G7 -mallien hinnat vuotivat julkisuuteen – Mukana myös uusia kuvia

19.01.2019 10:28 Muropaketin toimitus

 

Lenovon alla toimivan Motorolan Moto G7 -malleista on nähty viime vuoden puolella useampi kuvavuoto. Nyt myös laitteiden hinnat ovat paljastuneet.

Moto G7 ja Moto G7 Plus -malleista nähtiin vuotokuvia jo syksyllä. Tällöin selvisi, että toisiaan ulkoisesti muistuttavissa malleissa on vesipisaraa muistuttava näyttölovi sekä suhteellisen paksu näytön reuna puhelimen alareunassa. Takapuolella kaksoiskamera on aseteltu vertikaalisesti sormenjälkitunnistimen yläpuolelle.

Vajaa kuukausi sitten nähtiin toinen vuoto, joka paljastaa, että Moto G7 Power ja Play -malleissa nähdään puolestaan perinteisempi näyttölovi. Sekä Moto G7 Powerin että Playn kamera sijaitsee led-salaman ja sormenjälkilukijan yläpuolella.

Nyt MySmartPrice on julkaissut lisää Moto G7 -malleista vuotaneita renderöintejä, jotka voi nähdä täällä. Niiden lisäksi laitteiden Euroopan hinnat paljastuivat etukäteen. Edullisimman Moto G7 Playn hinnaksi odotetaan 149 euroa, kun taas Moto G7 Power maksanee 209 euroa. Tavalliselle Moto G7 ja sen Plus -variantille hintaa kertyy hieman enemmän, mutta tarkasta hinnasta ei ole vielä tietoa. 

Muropaketin uusimmat