Motorolan One Actionista vuoti kuvia – Tarjoaa kolmoiskameran ja näyttöreiän

16.06.2019 16:19 | Muropaketin toimitus

Vuotokuvien perusteella Motorolan tuleva One Actionin takapuolelta löytyy kolmoiskamera, siinä missä etukamera on sijoitettu näyttöreikään.

Motorola julkaisi alkuvuodesta One Vision -nimisen puhelimen. Nyt 91 Mobilesin julkaisemat vuotokuvat paljastavat, että Motorolan One-tuoteperhe saa jatkoa One Action -mallin muodossa. Lisäksi luvassa lienee myös One Pro.

Vuotaneiden mallinnosten perusteella One Action seuraa pitkälti One Visionin muotokieltä. 12,6 megapikselin etukamera on asetettu näytön vasemmassa ylänurkassa sijaitsevaan reikään, siinä missä takapuolelta löytyy kolmoiskamera ja tätä tukeva led-salama. Takapuolella on myös Motorolan logolla varustettu sormenjälkitunnistin.

Huhujen mukaan One Actionissa on 2560 x 1080 -resoluutiolla toimiva näyttö ja se tarjoaa Exynos 9606 -suorittimen. Keskusmuistia puhelimessa on todennäköisesti 3 / 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 32 / 64 / 128 gigatavua. Akun kapasiteetti lienee 3500 milliampeerituntia ja käyttöjärjestelmänä toimii Android One -ohjelman myötä puhdas Android 9 Pie.

Motorola One Actionin hinnasta tai julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa.