UUSIMMAT

Näyttölovellinen ja edullinen Samsung Galaxy M20 rantautuu todennäköisesti myös Eurooppaan

17.02.2019 09:38 | Muropaketin toimitus | 1

Samsung Galaxy M20 julkaistiin hiljattain Intiassa. Nyt merkit viittaavat siihen, että näyttölovellisella Infinity-V-näytöllä varustettu malli saapuu myös Eurooppaan.

Sammobilen mukaan Samsung on julkaissut laiteohjelmistot Saksassa, Italiassa ja Espanjassa myytäville Galaxy M20 -malleille. Tähän mennessä Galaxy M20 on nähty Intian lisäksi muutamilla Aasian sisäisillä markkina-alueilla, kuten Indonesiassa.

Toistaiseksi Galaxy M20:ntä on myyty Intiassa niin sanotuissa ”salamamyynneissä”, joissa puhelimia on tullut nettikauppaan myyntiin pieniä eriä kerrallaan. Yleensä kaikki puhelimet onkin myyty loppuun hyvin nopeasti. Intiassa puhelin maksaa vain 10 990 rupiaa eli noin 135 euroa, mutta jää nähtäväksi, mihin puhelimen hinnat asettuvat Euroopassa.

Galaxy M20:n suorittimeksi on valittu Exynos 7904 ja keskusmuistin määrä on 3/4 gigatavua. Tallennustilaa löytyy 32/64 gigatavua ja 6,3-tuumainen näyttö toimii 2340 x 1080 -resoluutiolla. Galaxy M20 tarjoaa 13 + 5 megapikselin kaksoiskameran f1.9-aukolla, etukameran resoluution ollessa kahdeksan megapikseliä. Galaxy M20:n kenties paras puoli on sen pikalatausta tukeva, valtava 5000 milliampeeritunnin akku.

Keskustelu

epäilyttää näyttö..joka on netistä katsottaessa aika surkea,ja jo sepilaa kännyn, esim. auringonvalossa käyttökelvoton.
muutenkin vanhahtavaa…eihän tuosta paljon voi pyytää,niin se menee kaikkien tapausten kohdalla. huonompi maksaa vähemmän.
akku koko on ok, ja varmaan kestää 3-4 päivää ilman latausta. mutta kuten nykyään kaikki laittaa yöksi kännyn lataukseen…

idea olisi että vaikka katsoisit videoita koko päivän ja surffaisit ja pelaisit. akkussa on illalla väh. 30% jäljellä.

Muropaketin uusimmat