Nokia 8:n odotettu Nokia Pro -kamerapäivitys saatavilla jo lähiaikoina

17.05.2018 16:31 | Muropaketin toimitus

HMD Globalin tuotteista vastaava johtaja Juho Sarvikas on luvannut, että Nokia 8:n suuri kamerapäivitys on valmiina julkaistavaksi jo lähiaikoina.

HMD Globalin viime vuotinen Nokia 8 oli muuten hyvinkin onnistunut älypuhelin, mutta sen kamera sai Muropaketin arvostelussa osakseen melko paljon kritiikkiä. Kamera oli muun muassa hidas tarkentamaan ja varsinkin sen suorituskyky hämärissä olosuhteissa jätti toivomisen varaa.

Nyt tilanteeseen on toivottavasti tulossa parannusta, sillä odotettu Nokia Pro -kamerapäivitys on pian julkaisuvalmiina. HMD Globalin tuotteista vastaavan johtajan, Juho Sarvikkaan, mukaan Nokia Pro uudistaa koko kuvauksen käyttöliittymän. Tulevaisuudessa kameran asetuksia voi säätää helpommin ja monipuolisemmin. Vielä ei kuitenkaan ole varmuutta siitä, korjaako päivitys samalla aiempia tarkennusongelmia.

Nokia Pron tarkasta päivitysajankohdasta ei ole vielä varmuutta. Nokia 8:n lisäksi päivitys jaetaan myöhemmällä ajankohdalla myös muihin Zeiss-teknologialla varustettuihin Nokia-älypuhelimiin.