UUSIMMAT

Nokia palaa televisiomarkkinoille ehkä jo joulukuussa – yli 50-tuumainen 4K UHD -älytelevisio?

14.11.2019 10:22 | Muropaketin toimitus

Walmartin omistama Flipkart-verkkokauppa on tuomassa Nokia-brändätyn television Intian markkinoille. Lehtitietojen mukaan yli 50-tuumaisella 4K UHD -paneelilla ja Android-käyttöjärjestelmällä varustettu älytelevisio julkaistaan joulukuussa.

Flipkart tiedotti tämän kuun alkupuolella, että tulevan Nokia-älytelevision äänentoisto luodaan yhteistyössä laadukkaista tuotteistaan tunnetun JBL:n kanssa. Times of India on saanut lisävihiä television teknisistä ominaisuuksista. Lehden mukaan television led-paneeli olisi kooltaan yli 50 tuumaa ja sen tarkkuus 4K ultra-HD. Käyttöjärjestelmän kerrotaan olevan Android 9 Pie, jolloin lisäsovelluksia voisi ladata Google Play -kaupasta.

Lehti kertoo myös television älykkäästä himmennintoiminnosta, joka optimoi kuvanlaatua reaaliajassa, parantaen kontrastia ja syventäen mustan sävyjä. Näillä näkymin laite julkaistaan joulukuussa, mutta vain Intian markkinoille. Television valmistaa Flipkart, mainostaen tiedotteessaan Intian hallituksen ”Make in India”-hanketta.

Nokia ei ole ainut puhelimista tunnettu brändi joka on laajentunut televisioihin. Xiaomi esitteli hiljattain Mi 4S -television euroopan markkinoille ja myös OnePlus on julkaissut oman älytelevisionsa.

Muropaketin uusimmat