Uusimmat

Nyt se on jo (lähes) varmaa: Xiaomi Mi Mix 2s EI lähde mukaan näyttölovivillitykseen

20.03.2018 13:52 Muropaketin toimitus

Näyttölovi siellä, näyttölovi täällä, on viime aikojen suuntaus puhelinjulkistuksissa. Xiaomin uuteen Mi Mix 2s -malliin on povattu näyttölovea joko keskelle tai todella erikoisesti näytön yläkulmaan. Totuus taisi lopulta selvitä.

Ainakin niin voisi päätellä yhtiön virallisesta Weibo-postauksesta. Yhtiön tilillä postattiin kolme kuvaa Xiaomin uudesta brändilähettiläästä Wu Yifanista. Julkistetussa kolmessa kuvassa Yifan pitelee käsissään uutta Mix 2s -puhelinta, jonka näytön yläreuna on selvästi esillä jokaisessa kuvassa. Puhelimessa ei kuvien mukaan ole selvästikään näyttölovea missään, ei keskellä, ei reunassa eikä kyljessä.

Puhelimen virallinen julkistuspäivä on 27. maaliskuuta, jolloin puhelimen julkistusilaisuus järjestetään Shanghaissa. Luvassa on useasta lähteestä peräisin olevien huhujen mukaan Snapdragon 845 -järjestelmäpiirillä varustettu huippuluuri. Tuoreimmat, myyntipakkauksiin kiinnitettävistä tarroista liikkeelle lähteneet huhut vahvistavat GSMarenan mukaan, että saataville tulee esimerkiksi kahdeksan gigatavun muistilla ja 256 gigatavun tallennustilalla varustettu versio laitteesta.