UUSIMMAT

Odotetun Samsung Galaxy S21 FE -puhelimen kohtalo on edelleen vaakalaudalla

27.09.2021 13:15 | Muropaketin toimitus

Samsungin lippulaivamalliston edullisempaa Fan Edition -malliversiota on odotettu myyntiin syksyn aikana. Nyt ollaan jälleen tilanteessa, että maailmalta on kuultu raportti laitteen julkaisun peruuntumisesta.

Samsung Galaxy S21 FE -puhelinmallin julkaisu on jo ehtinyt kokea useita käänteitä: Aluksi julkaisua siirrettiin selvästi eteenpäin, sitten kuultiin huhuja mallin massatuotannon alkamisesta, mutta nyt ollaan jälleen siinä tilanteessa, että vahvistamattomat korealaistiedot viittaavat mallin jäävän kokonaan saapumatta.

Yksi syistä voi löytyä piirien niukasta saatavuudesta. Galaxy S21 FE -mallissa käytettäisiin Snapdragon 888 -mobiilialustaa. Sen saatavuus on kuitenkin rajallista, joten valmistaja saattaa suosia tässä tapauksessa kalliimpia malleja, kuten taittuvanäytttöistä Galaxy Z Flip 3 -mallia. Samsung halunnee varmistaa, että hyviin myyntilukuihin yltänyttä puhelinta on saatavilla mahdollisemman monelle halukkaalle.

Voi siis olla, ettei Samsung julkaise ollenkaan uutta lippulaivaluokan puhelinta syksyn aikana Note-malliston jäätyä välistä ainakin tänä vuonna. Uutta Galaxy S22 -mallistoa odotellaan kuitenkin jo tammikuussa, joten sen julkaisu lähestyy nopeasti.