UUSIMMAT

OnePlus 6 esillä vuotokuvassa

28.03.2018 09:17 | Muropaketin toimitus

OnePlus 6 -mallia odotellaan julkistettavaksi viimeistään kesällä. Huhujen ja vuotojen määrä oletettavasti kiihtyy jatkuvasti julkaisupäivän lähestyessä.

Nyt asialla on mobiilialan luottovuotaja Evan Blass. Mies kiusoitteli Twitter-seuraajiaan mahtaisiko heitä kiinnostaa kuva uudesta OnePlus -puhelimesta. Kovin suuri yllätys ei ollut, että suurin osa reagoi kysymykseen myöntävästi.

Blassin käsiinsä saamasta kuvasta ei tosin voi kovin paljoa puhelimesta päätellä. Huomio kiinnittyy luonnollista puukuviointia jäljttelevään takakuoreen ja pian myös puhelimen alareunassa olevaan 3,5 mm kuulokeliitäntään, jota monet valmistajat ovat alkaneet hylkiä.

Niiden lisäksi kuvasta paljastuu lähinnä takapuolelle sijoitettu sormenjäljenlukija, USB-C -latausliitäntä, sekä osa kaksoiskamerasta. OnePlus 6 -mallin odotetaan pohjautuvan vahvasti yrityksen emoyhtiön toisen haaran, OPPOn valmistamaan R15-puhelimeen. Kuvan perusteella eroavaisuuksia kuitenkin löytyy viljalti, esimerkiksi kaksoiskameran ja kaiutinritilän sijoittelussa ja muotoilussa.