Uusimmat

OnePlus 6:n julkaisupäivä selvillä: 16. toukokuuta

25.04.2018 10:16 Muropaketin toimitus

Suomalaisten valtaisassa suosiossa oleva OnePlus julkaisee uuden lippulaivaluurinsa vielä reilusta koulujen kesälomia. Viralliseksi julkaisupäiväksi valmistaja on ilmoittanut toukokuun 16. päivän.

Puhelinvalmistajan uusin malli tullaan julkaisemaan lanseeraustilaisuudessa Lontoossa keskiviikkona 16.5. klo 19. OnePlus tuo uuden puhelimen samalla myös Suomeen. Helsingissä järjestetään nimittäin julkaisutilaisuus, johon myös puhelimen faneilla on mahdollisuus osallistua some-kilpailun kautta.

Viimeisimmän neljän vuoden aikana OnePlus on julkaissut puhelimensa vähän myöhemmin, mutta tällä kertaa aikataulua on hieman nopeutettu. Puhelimen speksit ovat jo vuotaneet useita kertoja, etenkin sen järjestelmäpiiriksi valittu Snapdragon 845 on jo vahvistettu suoraan yhtiönkin taholta. Muistia laitteessa on kahdeksan gigatavua, ja puhelimen 6,28-tuumaisessa näytössä on muodikas näyttölovi, jota käyttäjät kuulemma vielä ”oppivat rakastamaan”. Kutosmalli tuo mukaan myös monien kaipaaman IP-suojauksen vettä vastaan.