OnePlus 7 Pro -puhelimen uusi järjestelmäpäivitys tuo mukanaan useita parannuksia kameraan – Myös haamukosketukset ovat nyt historiaa

07.06.2019 17:34 | Muropaketin toimitus

OnePlus on aloittanut OnePlus 7 Prolle OxygenOS -käyttöjärjestelmän 9.5.7-version päivityksen jakelun. Uusi versio keskittyy erityisesti kameran toiminnan tehostamiseen.

Muutokset parantavat muun muassa OnePlus 7 Pro -mallin kameran kontrastia, valkotasapainoa, väritoistoa ja parantaa automaattitarkennuksen tarkkuutta. Jatkossa hämärässä otettujen kuvien ei pitäisi enää vihertää eikä HDR-kuvissa olla enää yhtä paljon kohinaa.

OnePlus on parantanut myös laajakulman, telekameran ja hämäräkuvaukseen käytettävän Nightscape-tilan toimintaa. Tarkemmat tiedot muutoksista löytyvät täältä.

Kameraparannusten lisäksi OnePlus on parantanut OnePlus 7 Pron kosketusnäytön toimintaa ja korjannut puhelinta vaivanneet ”haamukosketukset”. OnePlus on parantanut myös äänenlaatua kolmansien osapuolien sovelluksien kautta tapahtuvissa äänipuheluissa, sekä tehnyt muita erinäisiä bugikorjauksia. Päivitystä jaetaan käyttäjille aalloissa, joten sen ilmestyminen omalle laitteelle saattaa kestää jonkin aikaa.

Muropaketin uusimmat