OnePlus 8 -älypuhelimen ulkonäkö vuosi julkisuuteen – näytössä nähtäneen reikä

07.10.2019 13:06 | Muropaketin toimitus

Tulevan OnePlus 8 -puhelimen ulkonäön kerrotaan jo vuotaneen julkisuuteen, vaikkei edes OnePlus 7T -puhelinta ole vielä edes saatu myyntiin.

BGR raportoi, että mallinnetut kuvat perustuvat OnePlus-yrityksen työntekijän vuotamiin tarkkoihin piirustuksiin – ne eivät kuitenkaan ole peräisin alkuperäisistä CAD-ohjelmalla luoduista tiedostoista. Tiettävästi ne ovat kuitenkin tarkimmat kuvat ja video puhelimesta tähän mennessä.

Puhelimessa on koko etupuolen laajuinen näyttö, johon on tehty reikä kameraa varten. Ratkaisu poikkeaa OnePlus 7 ja 7T -puhelimista, joissa oli lovi näytön yläosassa. Takana puolestaan on kolmella linssillä varustettu kamera. Mallinnusten perusteella 8-malli olisi ulkonäöltään pitkälti samannäköinen kuin OnePlus 7.

Teknisistä tiedoista huhuillaan, että puhelin on mitoiltaan 160,2 x 72,9 x 8,1 millimetriä. Näyttö on arvellusti 6,5 tuuman luokkaa ja kaareva reunoista. Puhelimessa on olisi tiettävästi uutena ominaisuutena luvassa myös langaton lataus. Kaiutinta on muutettu Muropaketin testaamasta 7T-mallista siten, että sen reunat ovat sulavammat.

OnePlus 8 julkistetaan vasta kuukausien päästä – mahdollisesti huhti- tai toukokuussa vuonna 2020. Ei ole poissuljettua, että laitteen design muuttuu vielä matkan varrella.

Steve Hemmerstoffer, tunnettu tekniikkauutisten vuotaja, paljasti maailmalle alla olevat kuvat ja tietokoneella mallinnetun videon puhelimesta.

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com