Uusimmat

OnePlus 8 -huhu, upea pelikannettava ja hurjalta kuulostavat pelikuulokkeet – ja viikon 41/2019 muut tärkeimmät tekniikkauutiset

13.10.2019 15:12 Muropaketin toimitus

Muropaketin toimitus kokosi samalle sivulle kaikki viikon 41/2019 merkittävimmät ja mielenkiintoisimmat tekniikka-aiheiset uutiset.

Tällä viikolla on tapahtunut mm. seuraavaa:

OnePlus 8 -älypuhelimen ulkonäkö vuosi julkisuuteen – näytössä nähtäneen reikä

Tulevan OnePlus 8 -puhelimen ulkonäön kerrotaan jo vuotaneen julkisuuteen, vaikkei edes OnePlus 7T -puhelinta ole vielä edes saatu myyntiin.

MSI esitteli Alpha 15 -pelikannettavan – Käytössä uusin AMD-näytönohjain

MSI Alpha 15 -pelikannettava on varustettu AMD:n juuri julkistamalla Radeon RX 5500M -näytönohjaimella ja toisen sukupolven Ryzen-mobiiliprosessorilla.

Sennheiser esitteli langattomat GSP 370 -pelikuulokkeet, joille luvataan jopa sadan tunnin akkukesto

Sennheiserin uudet GSP 370 -pelikuulokkeiden tyyli on tuttu valmistajan aiemmista pelikuulokkeista. Kuulokkeiden akustinen suunnittelu on samaa kuin aiemmassa GSP 300 -mallissa. Kuulokkeiden langattoman USB-vastaanottimen voi kytkeä PC- tai Mac-tietokoneisiin tai Playstation 4 -konsoliin.

AMD julkaisi huhuissa pyörineet Ryzen 9 3900- ja Ryzen 5 3500X -prosessorit

Molemmat AMD:n uutuusprosessorit vastaavat pitkälti aiempia huhuja. AMD Ryzen 9 3900 on 65 watin TDP:n versio 12-ydinprosessorista ja Ryzen 3500X on uusi kuusiydinprosessori 12 säikeellä.

Windows 10 -käyttöjärjestelmän kautta voi nyt soittaa puheluita

Jo hetken aikaa on ollut tiedossa, että Windows 10 -käyttöjärjestelmään on tulossa uudenlainen puhelumahdollisuus. Odotukset realisoituivat tällä viikolla Windows 10 Insider Preview Build 18362.356 -versiossa.

Parikokeilu: Honor Sport AM61- ja Jaybird Tarah – Langattomat in-ear-urheilukuulokkeet mukana menossa järkihintaan

Syksyllä on hyvä hakeutua vaikkapa lenkkipolulle tai muuten vaan reippailemaan. Liikkuessa on ilo kuunnella jotain, on se sitten musiikkia, äänikirjoja tai vaikkapa podcasteja. Tämä onnistuu mukavimmin langattomilla kuulokkeilla. Muropaketti otti kokeiltavaksi pari kevyttä ja urheilukäyttöön suunnattua langatonta in-ear-nappikuuloketta.

Muropaketin uusimmat