Uusimmat

OnePlus 9 -prototyyppi myytiin eBayssa hurjaan hintaan

01.01.2021 14:40 Muropaketin toimitus

Todennäköisesti maaliskuussa ilmestyvästä OnePlus 9 -mallistosta on nähty jo useita vuotoja. Nyt kokonainen OnePlus 9 -prototyyppi on käynyt kaupaksi eBayn kautta 3000 dollarin hintaan.

Puhelin näyttää eBay-listauksessa samalta kuin aiemmissa vuotokuvissakin. Myyjän mukaan tämä johtuu siitä, että internetissä kiertävät vuotokuvat ovat peräisin juurikin tästä prototyypistä. Myynti-ilmoituksessa ei kerrota, kuinka myyjä sai puhelimen käsiinsä.

Myyjä muistuttaa, että kyse on prototyypistä joka on varustettu Android 11:een perustuvan OxygenOS-käyttöjärjestelmän betaversiolla. Puhelimeen ei luvata ohjelmistopäivityksiä ja se saattaa muuttua kalliiksi verkonpainoksi koska tahansa. Myyntikuvissa näkyy lisäksi puhelimen ruudun alareunan numerosarja, joka antaa OnePlussalle mahdollisuuden kyseisen puhelinyksilön tunnistamiseen.

OnePlus 9 tulee todennäköisesti tarjoamaan 6,55-tuumaisen, 120 hertsin virkistystaajuudella toimivan näytön, Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin, 48 megapikselin pääkameran, 16 megapikselin ultralaajakulmakameran sekä 65 watin pikalatausta tukevan 4500 milliampeeritunnin akun. Aiheesta kertoi myös GSMArena.