OnePlus julkaisi edulliset ja langattomat Bullets Wireless -nappikuulokkeet

17.05.2018 12:06 | Muropaketin toimitus

OnePlus julkisti OnePlus 6 -älypuhelimen rinnalle myös uudet langattomat Bullets Wireless -nappikuulokkeet. Monista ominaisuuksistaan huolimatta kuulokkeet maksavat vain 69 euroa.

OnePlus julkaisi uuden OnePlus 6:n lisäksi odotetusti myös langattomat Bullets Wireless -nappikuulokkeet. Langattomuuden lisäksi jauhetusta alumiinistä valmistetut Bullets Wirelessit tarjoavat sisäänrakennetun Google Assistant -virtuaaliassistentin sekä pikalatusmahdollisuuden.

Bullets Wireless -kuulokkeet eivät ole esimerkiksi Apple AirPodien tavoin ”kokonaan” langattomat, vaan molempiin korviin sujahtavat napit ovat yhteydessä toisiinsa johdolla. Kuulokkeiden päissä on pienet magneetit, joilla kuulokkeet saa tarvittaessa pysymään yhdessä ja sammuttamaan itsensä.

OnePlusin uutuuskuulokkeiden pikalataustekniikalla Bullets Wirelesseihin voi ladata virtaa viiden tunnin kuuntelua varten vain kymmenessä minuutissa USB-C-liittimen avulla. OnePlusin mukaan pikalataus toimii millä tahansa laturilla, eikä sen tarvitse olla OnePlusin oma DashCharge -laturi. Parhaimmillaan kuulokkeissa riittää virtaa kahdeksaksi tunniksi.

OnePlus Bullets Wireless -kuulokkeet saapuvat OnePlusin verkkokauppaan kesäkuun lopussa 69 euron hinnalla.