OnePlus julkaisi lyhyen tulevaa Nord-mallia koskevan dokumentin

01.07.2020 08:16 | Muropaketin toimitus

OnePlus on jatkanut tulevaa Nord-mallia koskevaa lanseerauskampanjaansa julkaisemalla puhelimen kehitysprosessista kertovan dokumentin ensimmäisen osan Instagram-tilillään.

Puhelinta ei ole vielä virallisesti julkistettu, mutta sata innokkainta OnePlus-fania pääsee ennakkotilaamaan ”sian säkissä” jo tänään. Ennakkomyynnistä tiedotetaan tarkemmin Instagramin kautta, mutta ensimmäinen ero todennäköisesti menee hyvin nopeasti. Puhelimen lisäksi ennakkotilattava paketti sisältää ”yllätyksiä.” Dokumentin laitteen kehityksestä voi katsoa alta.

Vaikka puhelimen teknisiä ominaisuuksia ei ole vielä paljastettu, ovat vuodot jo ennustaneet mitä puhelin tulee tarjoamaan. OnePlus Nordin vasempaan ylänurkkaan on aiemman huhun mukaan 32 megapikselin pääetukameran lisäksi kahdeksan megapikselin laajakulmakamera.

Puhelimen muihin teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat aiempien vuotojen perusteella Snapdragon 765G -suoritin ja 90 hertsin virkistystaajuudella toimiva näyttö. Laitteen takapuolelta löytynevät puolestaan 64 megapikselin pääkamera, 16 megapikselin laajakulmakamera, syvyyskamera sekä jokin neljäs kamera.