UUSIMMAT

OnePlusin seuraava aluevaltaus: Älypuhelimen kanssa yhteensopivat älytelevisiot

18.09.2018 09:55 | Muropaketin toimitus

OnePlus on vahvistanut kehittävänsä älytelevisiota, jonka on määrä toimia saumattomasti yhdessä käyttäjän älypuhelimen kanssa. Uudet televisiot saatetaan nähdä jo ensi vuoden aikana.

OnePlus tunnetaan toistaiseksi keskihintaisista mutta ominaisuuksiensa puolesta muiden valmistajien lippulaivojen kanssa taistelevista älypuhelimistaan. Puhelinten lisäksi OnePlus on julkaissut myös edullisia kuulokkeita.

Nyt OnePlus on ilmoittanut seuraavasta, jokseenkin yllättävästä aluevaltauksestaan: älytelevisioista, raportoi Businessinsider. OnePlusin toimitusjohtaja Carl Pein mukaan kehityksen alkuvaiheessa oleva OnePlus TV tulee tarjoamaan saumattoman käyttökokemuksen yhdessä älypuhelimen kanssa. Toiminnallisuuden kehitys saattaa kuitenkin vaatia julkaisun jälkeisiä päivityksiä.

Käytännössä OnePlus TV:n avulla voisi muun muassa toistaa puhelimesta löytyviä kuvia ja videoita sekä vaikkapa kalenterimerkintöjä ja muistutuksia ilman erillisiä sovelluksia.

OnePlus TV:seen pyritään tuomaan tuki Google Assistantin ja Amazonin Alexan kaltaiselle virtuaaliassistentille, joka olisi kuitenkin kilpailijoitaan visuaalisempi. Mukana on myös ”yksityisyyttä kunnioittava kameraratkaisu”. Muuten OnePlus TV tulee tarjoamaan ”lippulaivatason” ominaisuuksia, vaikka tarkemmista teknisistä ominaisuuksista kuten resoluutiosta ei olekkaan vielä varmuutta.

Laun mukaan ensimmäinen OnePlus TV voidaan mahdollisesti julkaista jo ensi vuoden aikana. Tarkoituksena on kuitenkin kehittää älytelevisiota asteittain julkaisua seuraavien viiden vuoden ajan.

Muropaketin uusimmat