Onko tämä kolmoiskameroiden vuosi? Huawei P20 Pro sai nopeasti jäljittelijän

03.05.2018 09:42 | Muropaketin toimitus

Mobiilimaailmassa trendit syntyvät nopeasti, ja eksoottiseltakin vaikuttavat ratkaisut kopioidaan surutta kilpailijoiden malleista hillittömällä tahdilla. Huawein P20 Pro retosteli maailmalle kolmoiskamerallaan, mutta halpisseuraaja on tulossa jo aivan lähipäivinä.

Idean on tällä kertaa ensimmäisenä kopioinut Suomessa tuntematon 360 Mobiles. Valmistajan N7-mallista on jo näkyvillä ensimmäiset AnTuTu-testitulokset, kertoo GizmoChina. Tulosten mukaan laitteessa voisi epäillä olevan joko Qualcommin Snapdragon 660- tai MediaTekin Helio P60 -järjestelmäpiirin. Muistia on huhujen mukaan käytössä kuusi gigatavua.

Julkisuuteen on vuodettu myös kuva laitteen takapuolesta, jossa silmään pistävät kolme kameraa. Erona P20 Pro -puhelimeen ne ovat siististi vierekkäin eivätkä allekkain. Takapuolella on myös sormenjäljenlukija, joten oletettavasti etupuolen näyttö on lähes reunaton – kuten valmistajan N6-mallissa. Puhelimen rungon kerrotaan olevan täyttä metallia, ja sen julkistuspäivän uskotaan olevan toukokuun kuudes.