UUSIMMAT

Oppo esitteli uuden Oppo Watch -älykellonsa

09.03.2020 12:34 | Muropaketin toimitus

Oppo on odotetusti esitellyt Oppo Watch -nimisen älykellonsa virallisesti.

Älykellossa on reunoja kohti kaartuva AMOLED-näyttö, jonka kokovaihtoehtoja ovat 1,6- ja 1,9 -tuumaiset versiot. Itse kellon kuori on valmistettu alumiinista ja laitteen reunassa on kaksi fyysistä nappia.

Oppo Watch osaa seurata monia erilaisia liikuntasuorituksia sekä käyttäjän unta ja sykettä, jonka lisäksi mukana on sydänkäyrän mittaava ECG-toiminto. Laite kestää vettä 5ATM-luokituksen mukaisesti ja sen suorittimena toimii Snapdragon Wear 2500, kertoo GSMArena.

Tallennustilaa laitteessa on kahdeksan gigatavua ja ohjelmiston puolesta Oppo Watch hyödyntää Androidin päälle rakennettua ColorOS Watchia. Oppo Watchiin on sisäänrakennettu tuki eSIMille, GPS:lle, NFC:lle ja Bluetooth 4.2:lle, joten sitä voi käytää myös ilman älypuhelimen apua.

Oppo Watchin akun luvataan kestävän yhdellä latauksella noin 40 tuntia ja virransäästötilassa jopa 21 päivää. Watch VOOC -pikalatauksella akun voi ladata puolilleen alle 20 minuutissa.

Toistaiseksi Oppo Watch tulee myyntiin vain Kiinassa, missä 41 millimetrin versio maksaa 1499 juania eli noin 190 euroa ja 46 millimetrin versio 1999 juania eli noin 255 euroa.

Muropaketin uusimmat