Oukitel lyö uudet lukemat pöytään: 11 000 milliampeerituntia

13.12.2017 09:21 | Muropaketin toimitus

Oukitelin vuoden lopun traditioihin on kuulunut 10 000 milliampeeritunnin akulla varustetun puhelimen julkaisu. Tämän vuoden päättää päivitetty versio, jonka akusta potkua löytyy vielä vähän enemmän.

Mallinimeen asti 11 000 milliampeeritunnin akku ei kuitenkaan ole päätynyt, vaan uutukainen kantaaa nimeä Oukitel K10. Puhelimen kuusituumainen FHD+- tarkkuuden näyttö on kuvasuhteeltaan 18:9. Valmistajan mukaan laitetta on aiempaa helpompaa pidellä yhdellä kädellä uuden kuvastuhteen ansiosta. Valmistaja myös kehuu uudella tavalla leikattua ja kiillotettua näyttölasia, jonka tekemiseen kuluu Oukitelin mukaan peräti neljä päivää.

Puhelimen takakuori on päällystetty australialaisella vasikannahalla. Nahan alla oleva runko on puolestaan valmistettu magnesiumista.

Jättiakku vaatii myös erikoisen laturin, Oukitel toimittaakin mukana viiden voltin ja viiden ampeerin teholaturin, jolla akun saa Gizmochinan mukaan täyteen 2,5 tunnissa.

Akun ja näytön lisäksi teknisiä speksejä ei vielä ole juurikaan julkistettu. Ainoastaan muistin ja tallennustilan määrä on tiedossa, niitä löytyy 6 ja 64 gigatavun verran. Kuvista voi sentään päätellä, että uutuudessa on takapuolella kaksoiskamera ja sormenjäljenlukija.