UUSIMMAT

Oukitelin jättiakkupuhelin kalkki- ja sementtikylvyssä

05.08.2017 10:21 | Muropaketin toimitus

Oukitel on julkaissut K10000 MAX -puhelimestaan erikoisen testivideon. Puhelin altistetaan melkoiselle rääkille, josta se kuitenkin selviää vahingoittumattomana. 

Puhelinta mainostetaan paitsi sen 10000 milliampeeritunnin akulla, myös IP68-pölyn ja vedenkestävyydellä. Nyt julkaistulla testivideolla ei turvauduta pelkkään puheeseen, vaan laitetaan puhelin todelliseen testiin. Laitteen päälle kaadetaan ensin sammutettua kalkkia, ja sen jälkeen vettä. Seoksen lämpötila nousee kemiallisen reaktion ansiosta, ja puhelin jätetään lillumaan sotkuun puoleksi tunniksi.

Puolivälissä testiä puhelin vedetään ylös sotkusta, ja näytetään sen toimivan edelleen mainiosti. Sen jälkeen testiä jatketaan, mutta kalkin ja veden lisäksi seokseen sotketaan myös sementtiä. Tämäkään mömmö ei pysty puolen tunnin liotuksen aikana aiheuttamaan puhelimelle vahinkoa.

Oukitel K10000 MAX-puhelimessa on järeän akun lisäksi MediaTekin 6753 -järjestelmäpiiri, 5,5-tuumainen Full HD -tarkkuuden näyttö, kolme gigatavua keskusmuistia ja 32 gigatavua tallennustilaa, 16 megapikselin takakamera sekä 13 megapikselin selfiekamera. Puhelinta odotetaan myyntiin jossain vaiheessa syyskuuta.

 

Muropaketin uusimmat