Pienikokoisesta EcoFlow RIVER mini -latausasemasta tankkaa samaan aikaan useammankin akun

12.11.2021 18:10 | Muropaketin toimitus

Kannettava EcoFlow RIVER mini -latausasema yhdistää akku- ja invertteritekniikan. Käyttömahdollisuuksia lisäävät useat virtaliitännät.

EcoFlow-malliston pienikokoisin latausasema tarjoaa virtaa 300 watin jatkuvalla ja 600 watin hetkellisellä sähkönsyötöllä. Latausasemalla voi syöttää sähköä akkukäyttöisesti jopa seitsemälle eri laitteelle samanaikaisesti. Latausaseman akku on kapasiteetiltaan 210 wattituntia.

Virtaa saa ulos monella tavoin: Laitteessa on yksi tavallinen suomalainen pistorasia, kolme tavallista USB-A-liitäntää ja yksi autoista tuttu latausliitäntä sähkön syöttämiseksi muille laitteille. Pistorasian kautta voi tarjota 230 voltin sähköä kodin sähkölaitteille. USB-liitäntöjen kautta voi syöttää sähköä pienlaitteille. Edellisten lisäksi EcoFlow RIVER minin Wireless-malliversio tuo lisäksi yhden USB-C-liitännän ja langattoman lataustason laitteen päällä.

Oman akkunsa EcoFlow RIVER mini kykenee lataamaan verkkovirralla tyhjästä 80 prosenttiin tunnissa ja täyteen puolessatoista tunnissa. Lisäksi latausasema voidaan ladata täyteen lisälaitteena myytävällä 100 watin aurinkopaneelilla 3-5 tunnissa tai 12/24 voltin autoliitännän kautta noin 3,5 tunnissa. Mistään aivan taskukokoisesta laitteesta ei kuitenkaan ole kyse, sillä latausasemalla on painoa 2,85 kilogrammaa.

EcoFlow RIVER mini- ja EcoFlow RIVER mini Wireless -latausasema tulee saataville marraskuussa 329 ja 349 euron suositushintaan.