Suorituskyky

30.12.2018 19:00 | Osku Kannisto

Mittaustulokset

Magic 2 kävi läpi nopeat mittaustulokset, joiden turvin voidaan todeta sen olevan erinomaisen suorituskykyinen puhelin. Samoihin lopputuloksiin päädyttiin myös puhelimen käytännön testeissä. Koska kyseessä ei ole Suomen myyntiversio, kannattaa tuloksiin suhtautua pienin varauksin.

Magic 2:n muistinkäsittely on esimerkillistä ja se nousee kärkeen kaikissa Androbenchin testeissä. Erityisesti satunnainen kirjoitusnopeus on lähes uskomattoman hyvä.

Suorittimen nopeudessa ei ole juuri huomautettavaa Geekbenchin perusteella. Magic 2 yltää samoihin lukuihin Mate 20 Pron kanssa ja jättää taakseen OnePlus 6T:n.

Graafista suorituskykyä mittaavassa Antutussa pärjää hieman paremmin kuin Mate 20 Pro, mutta jää OnePlus 6T:n taakse noin kymmenen prosenttia.

Toimintapelejä simuloivassa GFXBenchissa Magic 2 osoittaa vääntönsä hyvin offscreen testeissä, jossa haetaan maksimaalista nopeuttaa ilman näytön 60 hertsin lukittua päivitystaajuutta. Mielenkiintoista on nähdä, että Magic 2 jättää selkeästi taakseen Mate 20 Pron ja pärjää hyvin OnePlus 6T:n ja Samsung S9+:n kyydissä.

Hyötykäyttöä simuloivassa PCMarkissa Magic 2 jää hieman Mate 20 Prolle. OnePlus 6T on testissä selkeästi paras.

Geekbenchin akkukestotestissä Magic 2 yllättää. Yli yhdentoista tunnin tulos on todella hyvä saavutus, varsinkin kun huomioi laitteen 3500 milliampeeritunnin akkukapasiteetin, joka on Mate 20 Prota selkeästi pienempi.

Sisältö

  1. Johdanto
  2. Käyttö
  3. Kamerat
  4. Suorituskyky
  5. Yhteenveto