UUSIMMAT

Pitkän akkukeston tarjoava Honor MagicWatch 2 -älykello tulee Suomessa myyntiin tammikuun lopussa

24.01.2020 19:46 | Muropaketin toimitus

Honor tuo myös Suomessa myyntiin uusimman älykellonsa. Honor MagicWatch 2:n sykeanalytiikassa luotetaan suomalaiseen FirstBeat Technologies Oy:n osaamiseen.

Valmistaja kertoo MagicWatch 2:n avainominaisuuksiksi pitkän akunkeston sekä kattavat harjoittelun ja palautumisen seurantaan keskittyneet ominaisuudet. Kello on myös vedenkestävä aina 50 metrin syvyyteen asti.

Akunkesto isommassa versiossa on jopa kaksi viikkoa ja pienemmässä jopa viikon. Älykello pystyy seuraamaan, tallentamaan dataa ja antamaan palautetta jopa 15 eri urheilulajista. Lisäksi kello sisältää 13 eri juoksuohjelmaa aloittelijasta ammattitason harjoittelemiseen.

Harjoittelun seurannassa kello hyödyntää sykeanalytiikkaan keskittyneen Firstbeat Technologies Oy:n teknologiaa. Firstbeatin analytiikan avulla kellon käyttäjä saa selville esimerkiksi maksimaalisen hapenottokykynsä ja seurata harjoittelun kuormittavuutta.

“Honorin tavoitteena on tulla maailman johtavaksi teknologia-alan brändiksi. Älykellojen markkinat kasvavat jatkuvasti ja haluamme olle kilpailussa mukana tarjoamalla huipputeknologialla varustettuja tuotteita eri hintakategorioihin. Tämän vuoksi myös Honor MagicWatch 2:sta on saatavilla eri versioita”, Honorin Suomen maajohtaja Hugo Hu kertoo.

Honor MagicWatch 2 tuleekin saataville 42 millimetrin ja 46 millimetrin kellotauluilla. Isompi versio tulee myyntiin tammikuun lopussa Flex Brown- ja Charcoal Black -väreissä, kun taas pienemmän kellon värivaihtoehdot ovat Sakura Gold ja Agate Black. Pienempi versio mustana on hinnoiteltu 179 euroon, muut maksavat 199 euroa.