UUSIMMAT

Puhelimistaan tuttu Honor tuo Suomessa myyntiin ensimmäisen tietokoneensa sekä uudet kuulokkeet

24.02.2020 20:30 | Muropaketin toimitus

MWC-messujen peruuntumisesta huolimatta Honor järjesti lehdistötilaisuuden Barcelonassa. Älylaitevalmistajan uutuuksista Suomeen rantautuvat MagicBook 14 -tietokone ja Magic Airbuds -kuulokkeet. Sen sijaan tilaisuudessa myös julkaistut, Huawei AppGallery -sovelluskaupalla varustellut Honor 9X Pro- ja Honor View 30 Pro -älypuhelimet eivät toistaiseksi tule myyntiin Suomessa.

Honor MagicBook 14 -kannettava on rakenteeltaan ohut ja kevyt. Valmistaja kertoo tietokoneen toimivan yhdellä latauksella jopa kymmenen tuntia, ja siinä on 14 tuuman FullView-näyttö korkealla näytön ja rungon välisellä suhteella. Kannettavan ulkomitat ovat 322,5 x 214,8 x 15,9 millimetriä ja painoa on kertynyt 1,38 kg.

Prosessorina uutuuskannettavassa käytetään AMD Ryzen 5 3500U -versiota ja grafiikkasuorittimena toimii AMD Radeon Vega 8. Muistia on käytettävissä kahdeksan gigatavua (DDR4 Dual Channel). Varustukseen kuuluu 65 watin latauslaite.

Honor MagicBook 14:ssa on näppäimistöön piilotettu pop up -kamera, joka nousee esiin vain tarvittaessa. Käytössä on myös tietokoneesta sormenjälkitunnistus sisäänkirjautumista helpottamaan. MagicBook 14 on varustettu 256 gigatavun tallennustilalla. Myyntiin se tulee Mystic Silver -värisenä Suomessa huhtikuun aikana.

Täyslangattomissa Honor Magic Earbuds -kuulokkeissa on käytettävissä aktiivinen taustamelun suodatus. Kuulokkeissa käytetään 10 millimetrin elementtiä, jonka kerrotaan tarjoavan erinomaisen bassotoiston. Kuulokkeissa on kosketusohjaus.

Painoa kuulokkeilla on vajaa kuusi grammaa ja latauskotelolla 51 grammaa. Akkukestoa luvataan musiikin kuuntelulla 3,5 tuntia ja latauskotelosta täydennettynä 13 tuntia.

Magic Earbuds -kuulokkeet tulevat myyntiin huhtikuussa, ja ne ovat saatavilla Pearl White – ja Robin Egg Blue -värissä.

Lisäksi valmistaja tuo myyntiin uusia EasyFit -rannekkeita MagicWatch 2 -älykelloon. Maaliskuussa saapuvan päivityksen myötä kellon SpO2-seuranta mahdollistaa hapenottokyvyn entistä paremman seuraamisen harjoituksen aikana.

Muropaketin uusimmat