UUSIMMAT

Razer julkaisi hieman erikoisemmat Anzu-älylasit

08.03.2021 09:54 | Muropaketin toimitus

Razer julkisti Bosen ja Amazonin tapaan lasit, joissa on yhdysrakenteiset kaiuttimet. Niillä voi siis kuunnella ja hallita vaikkapa musiikkia kuulokkeiden tapaan.

Laseissa on kaiuttimien lisäksi mikki puheluita varten sekä 35 prosenttinen sinisen valon suodatus. Mukana toimitetaan myös vaihdettavat, polarisoidut aurinkolasien linssit 99 prosenttisella UV-suojalla.

Laseja voi ohjata koskettamalla sankoja – tämä mahdollistaa esimerkiksi puheluihin vastaamisen tai musiikkikappaleiden vaihtamisen. Lasien kerrotaan olevan IPX4-roisketiiviit – joten kaatosateessa niitä ei kannata pitää.

Audion lähettämiseen Razer lupaa vähäisen 60 millisekunnin viiveen Bluetooth 5.1 -yhteydellä.  Razerin mukaan heidän kaiuttimiensa ”true wireless” -langaton ratkaisu parantaa käyttömukavuutta, sillä lasit ovat joustavat kaiuttimien itsenäisyyden ansiosta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kaiuttimet täytyy ladata molemmista sangoista, koska kaiuttimien välillä ei ole kontaktia.

Cnetin mukaan vastaavissa audiolaseissa on ainakin aiemmin ollut basso-osastolla heikohko, vähemmän mairitteleva äänenlaatu. Vastaavanlaiset lasit myös vuotavat isommilla äänenvoimakkuuksilla ääntä ympäristöönsä.

Anzu-laseja saa kahdessa eri koossa ja pyöreillä sekä suorakaiteen muotoisilla kehyksillä. Mukana toimitetaan keinonahkainen kotelo. Hinta on 199,99 dollaria Razerin verkkosivuilla (noin 168 euroa).

Muropaketin uusimmat