Uusimmat

Razer mukaan mobiilibisnekseen?

25.06.2017 17:33 Muropaketin toimitus

Pelilaitteista tunnettu Razer saattaa lähteä mukaan mobiilibisnekseen, sillä Razerin toimitusjohtajan mukaan mobiililaitteiden markkinoilla ei ole vielä yhtään ”kunnollista” pelaamiseen soveltuvaa laitetta.

Razer aloitti alun perin toimintansa myymällä PC-pelaajille soveltuvia oheislaitteita, kuten hiiriä sekä näppäimistöjä. Myöhemmin Razer on laajentanut valikoimaansa muun muassa pelikannettaviin.

Nyt Razerin toimitusjohtaja Tan Min-liang on kertonut South China Morning Postille, ettei mobiilimarkkinoilla ole tällä hetkellä tarjolla laitteita tai ohjelmistoalustoja, jotka todella houkuttelisivat pelaajayhteisöä mobiilipelien maailmaan. Min-liang pitää mobiilipelejä kuitenkin valtavana osana tulevaisuuden pelialaa.

Razer on aiemmin hankkinut omistukseensa Ouyan, yhtiön jonka tarkoituksena oli julkaista Androidiin perustuva pelikonsoli. Tämän vuoden tammikuussa Razer osti myös älypuhelinvalmistaja Robinin, joka on kehittänyt kriitikoiden arvostaman Nextbit-älypuhelimen.

Yrityshankintojen perusteella olisi mahdollista, että Razer aikoo tulevaisuudessa pyrkiä mobiilimarkkinoille esimerkiksi oman älypuhelimen tai mobiililaitteille tarkoitettujen oheislaitteiden myötä. Razer ei ole vielä virallisesti vahvistanut laajentumistaan mobiililaitteiden tai -ohjelmistojen puolelle.