Razer Phone 2 saattaa saada seurakseen Project Lindan

20.01.2018 18:10 | Muropaketin toimitus

Razer julkaisi ensimmäisen puhelimensa viime vuoden marraskuussa. Jatkoa sille on luvassa tämän vuoden syksyllä, ja samalla selvinnee CES-tapahtumassa nähdyn Project Lindan kohtalo.

Ranskalainen FrAndroid-sivusto on saanut tietoonsa luotettavalta lähteeltä, että Razer Phone 2 näkee virallisesti päivänvalon jo tämän vuoden syyskuussa – reilusti alle vuoden ykkösversion julkaisusta siis. Samaan aikaan julkistetaan kenties myös CES-tapahtumassa esillä ollut Project Linda, joka on vielä konseptiasteella.

Lähteen mukaan Project Lindan lopullista kohtaloa kuitenkin puntaroidaan vielä Razerilla. Kyseessä on 13,3-tuumainen läppäri, jossa ei ole varsinaista älyä lainkaan, vaan koneen aivoiksi asennetaan Razerin puhelin. Samalla se toimii laitteen kosketuslevynä ja pienenä kakkosnäyttönä.

Teknisiä tietoja kakkosrazerista ei ole, mutta odotettavissa on mitä luultavimmin lippulaivamallien kanssa kisaava laite. Viime vuoden Razer Phonessa oli Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, peräti kahdeksan gigatavua keskusmuistia ja Quad HD -näyttö 120 hertsin virkistystaajuudella.

Pienenpientä toivoa Lindan muuttumisesta konseptista todelliseksi tuotteeksi antaa Razerin toimitusjohtajan Min-Lian Tangin tweetti. Twitterissä laitteen perään kuolannut, mutta sen valmistukseen asti etenemistä epäillyt käyttäjä sai viestiinsä Tangilta monitulkintaisen vastauksen.