Uusimmat

Razerin Raptor -pelinäyttö, OnePlus Bullets Wireless 2 -kokeilu, Galaxin uudet näytönohjaimet – ja muut viikon ja viikon 42/2019 muut tärkeimmät tekniikkauutiset

27.10.2019 14:48 Muropaketin toimitus

Muropaketin toimitus kokosi samalle sivulle kaikki viikon 42/2019 merkittävimmät ja mielenkiintoisimmat tekniikka-aiheiset uutiset.

Tällä viikolla on tapahtunut muun muassa seuraavaa:

Razer julkaisi 27-tuumaisen Raptor-pelinäytön

Raptor-pelinäytön IPS-paneeli kykenee 2560×1440 pikselin resoluutioon. Näytön virkistystaajuus on 144 hertsiä ja siitä löytyy tuki AMD:n Freesync-toiminnolle.

Nvidia julkaisi GeForce 440.97 Game Ready WHQL -näytönohjainajurit

Uusimmat näytönohjainajurit tarjoavat Game Ready -optimoinnin pian virallisen julkaisunsa saaville Outer Worlds- ja Call of Duty Modern Warfare -peleille. Bugien korjauksia ei ole unohdettu tälläkään kertaa.

Galax julkisti Work The Frames -näytönohjainsarjan

WTF-sarjasta löytyy julkistuksessa GeForce RTX 2070 Super- ja GeForce RTX 2080 Super -näytönohjaimet. Ne ovat tehdasylikellotettuja ja jäähdytysratkaisussa huomiota on kiinnitetty ulkonäköön.

Nokia 9.1 PureView -puhelimen julkaisu saattaa siirtyä ensi vuoteen

HMD Globalin viisikameraista Nokia 9.1 PureView -mallia joudutaan todennäköisesti odottamaan ensi vuoteen saakka.

Kokeilu: OnePlus Bullets Wireless 2 -langattomat kuulokkeet – Näyttävästi viimeistellyt ja miellyttävä-ääniset kuulokkeet

OnePlus teki sujuvat marssin langattomien kuulokkeiden maailmaan viime kesänä OnePlus Bullets -kuulokkeillaan. Tänä kesänä hyväksi havaittu malli päivittyi, ja OnePlus 7T -malliston julkaisun myötä tarjolle tuli myös uusi värivaihtoehto. Kokeilimme miten uusi sukupolvi on muuttunut edeltäjästään.

Googlen Project Treble toimii – Android-versioiden käyttöönotto nopeutunut

Project Treble luotiin vuonna 2017 nopeuttamaan valmistajien siirtymistä uuteen Android-versioon. Google on nyt kertonut projektin tuloksista.

Muropaketin uusimmat