Uusimmat

REDin ihmetystä herättänyt Hydrogen One -älypuhelin kärsii tuotanto-ongelmista – julkaisuajankohta edelleen iso kysymysmerkki

02.08.2018 20:29 Muropaketin toimitus

Huippulaatuisista kameroista tunnetun REDin erikoinen Hydrogen One kärsii tuotanto-ongelmista, eikä sen julkaisupäivämäärästä ole mitään tietoa.

RED tunnetaan ennen kaikkea kalliista, ammattikäyttöön tarkoitetuista videokameroistaan. Viime vuonna yhtiö kuitenkin ilmoitti aikomuksistaan julkaista erikoinen Android-älypuhelin.

Kuten uutisoimme aiemmin, erottuu RED Hydrogen Onekilpailijoistaan muun muassa 5,7-tuumaisella ja 2560 x 1440 -resoluutioisella 3D-hologramminäytöllään, joka tarjoaa uskottavan syvyysvaikutelman. Sen lisäksi laitteeseen voi kiinnittää Motorolan Moto Modsien tavoin erilaisia lisämoduuleja. REDin edustajien mukaan eräs moduulivaihtoehto tulee olemaan ulkoinen objektiivi, jonka avulla ”älypuhelin on jo lähellä järjestelmäkameraa”.

Nyt Hydrogen Onen tuotanto on kuitenkin törmännyt ongelmiin. Studiodailyn mukaan ”laitteen kannalta kriittiseen osaan” liittyy tällä hetkellä ratkaisematon sertifikaattiongelma, jonka vuoksi julkaisuprosessi junnaa paikallaan. Aiemmin RED toivoi, että laite saataisiin ulos jo elokuussa, mutta nyt julkaisuikkuna on siirtynyt jälleen hamaan tulevaisuuteen.

Muropaketin uusimmat