UUSIMMAT

Samsung Galaxy A51:stä vuoti uusia kuvia joissa esiintyy näyttöreikä ja neloiskamera

13.11.2019 13:05 | Muropaketin toimitus

Tuloillaan olevasta, keskiluokkaan sijoittuvasta Samsung Galaxy A51:stä on vuotanut uusia mallinnoksia. Niiden perusteella puhelimessa olisi näyttöreikä ja takapuolella neljä kameraa.

OnLeaks ja PriceBaba kertovat yhteistyössä, että tulevassa Samsung Galaxy A51 -puhelimessa näytön reikä olisi sijoitettu keskelle näytön yläosaan, samaan tapaan kuin Galaxy Note 10 -malleissa. Kuvissa ei näy sormenjälkitunnistinta, joten se on todennäköisesti Galaxy A50s:n tavoin integroitu näyttöön. Virtanappi ja äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitetut napit löytyvät puhelimen oikealta reunalta.

Huhujen mukaan Galaxy A51 tarjoaa 6,5-tuumaisen näytön ja 4000 milliampeeritunnin akun. Neloiskamera koostuu todennäköisesti 48 megapikselin pääkamerasta, 12 megapikselin laajakulmakamerasta, kaksinkertaiseen optiseen zoomiin kykenevästä 12 megapikselin telekamerasta ja viiden megapikselin syvyyskamerasta. Suorittimena toimii mahdollisesti Exynos 9611, keskusmuistia löytynee neljä gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 64 / 128 gigatavua.

© PriceBaba