Samsung Galaxy Note 10+ -puhelimen näyttö ja kamera loistavat testeissä

16.08.2019 18:15 | Muropaketin toimitus

DisplayMate on antanut Samsungin Galaxy Note 10+ -puhelimen näytölle korkeimman arvosanan. Puhelin on loistanut myös DxOMarkin kameratestissä. 

Näyttöjä tieteellisellä tarkkuudella testaava DisplayMate antoi Galaxy Note 10+:n näytölle korkeimman A+-arvosanan ikinä. Testin mukaan muun muassa näytön väritarkkuus on lähes täydellinen ja puhelimen 1308 nitsin kirkkauteen yltävä näyttö peittoaa jopa Galaxy S10 -mallit. Näyttö loisti myös monilla muilla tavoilla ja tarkempaan analyysiin voi perehtyä täällä.

Tavallisessa Galaxy Note 10 -mallissa näytön resoluutio on kuitenkin huomattavasti matalampi 2280 x 1080 pikseliä, joten korkeat testitulokset koskevat vain Plus-varianttia.

DxOMarkin kameratestissä Galaxy Note 10 Plussan 5G-malli keräsi puolestaan kaikkien aikojen korkeimmat 113 pistettä. Puhelin peittosi yhdellä pisteellä aiemman ennätysmalli Huawei P30 Pro’n.  Galaxy Note 10+ 5G:n etukamera ansaitsi 99 pistettä. Kamera sai kehuja erityisesti hyvin toimivasta automaattitarkennuksesta, bokehista, laajasta dynaamisesta alueesta ja kirkkaista väreistä.