Samsung Galaxy Note 8:n tuplakameroihin optinen zoomi?

25.07.2017 12:30 Muropaketin toimitus

Samsung Galaxy Note 8 on erittäin vahvojen huhujen mukaan korealaisyrityksen ensimmäinen kahdella takakameralla varustettu laite. Tuoreimmat huhut vahvistavat molempiin kameroihin optisen zoomin ja kuvanvakautuksen.

Pari kuukautta sitten ensimmäistä kertaa vuotaneet huhut on nyt vahvistettu tunnetun Samsung-tietäjä Ming-Chi Kuon toimesta. GizmoChinan välittämien Kuon tietojen mukaan toinen kameroista on laajakulmaobjektiivilla, ja toinen teleobjektiivilla varustettu. Molemmissa olisi käytössä myös kolminkertainen optinen zoom ja optinen kuvanvakain. Laajakulmaisempi kameroista on 13 megapikselin kennolla ja telepuolen kuvia napsii 12 megapikselin kenno. Kamerat valmistaa AndroidHeadlinesin tietojen mukaan mahdollisesti Samsungin oma tytäryhtiö Samsung Opto-Electronics.

Puhelin muistuttaa muutoin ominaisuuksiltaan vahvasti Galaxy S8 -mallia. Huhujen mukaan sen järjestelmäpiirinä olisivat alueesta riippuen Snapdragon 835 tai Exynos 8895. Ainakin joillain alueilla olisi tarjolla versio kuuden gigatavun muistilla. QHD+- tarkkuuden näytössä olisi tuumia 6,3. Puhelimen julkistustilaisuus koittaa elokuun 23. päivänä, ja sitä esiteltäisiin heti perään Berliinin IFA-tapahtumassa. Cnet puolestaan kertoo, että puhelin tulisi saataville mustana, harmaana ja uutena mahdollisuutena syvänsinisenä. Kenties muitakin värivaihtoehtoja on vielä vuotamatta.

Saattaa olla, että ennen Note 8:aa kaksoiskamerat nähdään kuitenkin kiinalaisversiossa Samsung Galaxy J7 -puhelimessa. Myös Galaxy C10 ja C7 ilmeisesti hyödyntävät tuplakameratekniikkaa.

Muropaketin uusimmat