Uusimmat

Samsung Galaxy S9 saa aivan uudenlaisen käyttöliittymän

25.01.2018 15:13 Muropaketin toimitus

Samsung on julkaisemassa Galaxy S9 -puhelimen ensi kuun loppupuolella. Tuoreen huhun mukaan laitteen käyttöliittymä olisi laitettu ronskisti uusiksi.

Mikäli SamMobilen Weibo-palvelusta löytämät tiedot pitävät paikkansa, on Galaxy S9 ja S9+ -mallit varustettu aivan uudenlaisella käyttöliittymällä. Viime vuoden Samsung Galaxy S8 käytti Samsung Experience UX -versiota 8, syksyn Note 8 päivitti sen versioon 8.5 ja ysissä vuorossa on SE – eli Special Edition – 9.0

Pelkkien pienten kosmeettiseten muutosten sijasta kyseessä on ilmeisesti jotain aivan muuta. Luvassa on Samsungin käyttöliittymätiimin suunnittelema, pelkästään S9-mallia varten tehty versio. Tämänhetkisten tietojen mukaan SE 9.0 -versiota ei jaella muille laitteille. Aiempien huhujen mukaan käyttöliittymä hyödyntää suuresti tekoälyn ominaisuuksia, mutta tarkempaa tietoa tästä ei vielä ole.

Esimerkiksi Engadget on paljastanut Samsungin järjestävän Unpacked-tilaisuuden 25. helmikuuta, jolloin Galaxy S9 -lippulaivamallit julkaistaan. Myyntiin puhelinta odotetaan maaliskuun aikana.

Muropaketin uusimmat