Uusimmat

Samsung julkaisi uutuuspuhelimien kaveriksi myös uudet Galaxy Buds Pro -vastamelukuulokkeet

14.01.2021 17:10 Muropaketin toimitus

Juuri julkaistut Samsung Galaxy Buds Pro -kuulokkeet tuovat mukanaan älykkään vastamelutoiminnon (ANC) mutta myös kahdesta kaiutinelementistä koostuvan rakenteen. Galaxy Buds Pro -kuulokkeissa on nimittäin 11 millimetrin bassoelementti ja 6,5 millimetrin diskanttielementti.

Kuulokkeet erottavat käyttäjän äänen ei-toivotusta taustamelusta kolmen mikrofonin ja äänentallentimen (VPU) avulla. Samsung hyödyntää Galaxy Buds Pro -kuulokkeissa myös Wind Shield -teknologiaa, joka minimoi kuulokkeista tuulen kanssa kosketuksiin joutuvan alueen ja suodattaa pois tuulen luomia häiritseviä ääniä.

Galaxy Buds Pro hyödyntää älykästä ANC-tekniikkaa. Mikäli käyttäjä haluaa keskittyä, hän voi Samsungin mukaan eliminoida taustamelusta jopa 99 prosenttia tai säätää melunpoiston tason mieleisekseen. Ambient Sound -toiminnon avulla taas on mahdollista korostaa lähiympäristön ääniä yli 20 desibelillä eli ääntä voi säätää omien tarpeidensa mukaan.

ANC- ja Ambient Sound -toiminnot toimivat myös automaattisesti yhteen ja optimoivat ääntä mukautuen ympäristöön. Galaxy Buds Pro -kuulokkeet tunnistavat, milloin käyttäjä puhuu, ja voivat automaattisesti nostaa tai laskea ympäristön äänten voimakkuutta.

Kuulokkeiden täysi lataus takaa jopa kahdeksan tuntia soittoa, ja langattomassa latauskotelossa piilee 20 tuntia varavirtaa. ANC-toiminnon kanssa toiminta-aika yhdellä latauksella on viisi tuntia , ja viiden minuutin pikalataus antaa jopa tunnin lisäaikaa musiikin kuunteluun. Galaxy Buds Pro -kuulokkeet ovat vedenpitävät IPX7-luokituksen mukaisesti.

Galaxy Buds Pro tulee saataville kolmessa värissä: Phantom Black, Phantom Silver ja Phantom Violet. Galaxy Buds Pro tulevat saataville valikoiduilla markkinoilla 15. tammikuuta suositushintaan 229 euroa.