UUSIMMAT

Samsung julkisti joukon erilaisilla lovilla varustettuja näyttöpaneeleja

09.11.2018 17:39 | Muropaketin toimitus

Samsung on esitellyt kehittäjäpäivillä eri muotoisilla lovilla varustettuja näyttöpaneeleja. Lisäksi Samsung esitteli New Infinity -näytön, jossa kamera on todennäköisesti piilotettu näytön alle.

Vaikka näyttölovia löytyy jo lähes kaikkien valmistajien älypuhelimista, ei Samsung ole vielä tähän mennessä tuonut muotoilua omiin älypuhelimiinsa. Nyt Samsung on kuitenkin esitellyt kehittäjäpäivillään joukon erilaisilla lovilla varustettuja näyttöpaneeleja, raportoi RS-Tech.

Infinity-U, -V ja -O -näyttöpaneeleissa on jokaisessa kirjainta vastaavan muotoinen lovi. Infinity-U:ssa lovi on pyöreähkö, V:ssä puolestaan terävä. Infinity-O:ssa etukameran reikä on puolestaan sijoitettu epäsymmetrisesti näytön reunaan. Lovellisten näyttöjen lisäksi Samsung esitteli New Infinity -nimisen näyttöpaneelin, jossa kamera on ilmeisesti piilotettu näyttöpaneelin alle.

Lovelliset näyttöpaneelit saapuvat todennäköisesti Samsungin edullisiin ja keskihintaisiin älypuhelimiin. New Infinity -näyttöpaneeli puolestaa nähtäneen ainoastaan lippulaivoissa.