UUSIMMAT

Samsungilta kauppoihin ensi kuussa Galaxy Tab S7 FE 5G- ja Galaxy Tab A7 Lite -tabletit – sijoittuvat hintahaarukan eri kohtiin

28.05.2021 10:25 | Muropaketin toimitus

Samsung täydensi tuotevalikoimaansa kahdella uudella tabletilla. Galaxy Tab S7 FE -malli on uutuuskaksikosta järeämpi, ja sisältää esimerkiksi S-Pen-kynän. Galaxy A7 Lite on uutuuksista pienikokoisempi ja edullisempi versio. Molemmat mallit tulevat myyntiin Suomessa kesäkuun lopussa.

Samsung Galaxy Tab S7 FE perustuu 12,4 tuuman näyttöön, ja tabletin mukana tulee S Pen-kynä helpottamaan tabletin ominaisuuksien hyödyntämistä. Tabletissa voi useamman yhtäaikaisen ikkunan myötä pitää enintään kolmea sovellusta auki samanaikaisesti. Saatavilla on myös Book Cover -näppäimistö, joka DeX -toiminnon kanssa mahdollistaa kannettavamaisen käytön. Galaxy Tab S7 FE:tä voi myös käyttää tietokoneen toisena näyttönä Second Screen -toiminnon kautta.

Galaxy Tab S7 FE:ssä on saatavana kahdessa eri värissä, jotka ovat Mystic Black ja Mystic Pink. Galaxy Tab S7 FE 5G:n suositushinnat ovat 689 euroa (64Gt) ja 739 euroa (128Gt).

Samsung Galaxy Tab A7 Lite on kevyt tabletti, joka perustuu 8,7 tuuman näyttöön, jota ympäröi metallirunko. Stereokaiuttimien äänentoistoisto on Dolby Atmos -yhteensopiva. Tabletissa on 32 gigatavua tallennustilaa, mutta sitä on mahdollisuus laajentaa jopa yhden teratavun MicroSD-muistikortilla.

Tab A7 Lite -malli on saatavilla kahdessa kauniissa värissä: harmaana ja hopeisena. Galaxy Tab A7 Lite on saatavana sekä WiFi- että LTE-versiona. Suositushinnat ovat 179 euroa (Wi-Fi) ja 209 euroa (LTE).

”Tablettien tarpeelle ei näy loppua. Nykyään tabletteja käytetään elämän jokaisella osa-alueella: niin työelämässä, opiskellessa kuin vapaa-ajallakin. Tablettien pieni koko ja keveys ovat monille ratkaisevan tärkeitä ominaisuuksia, mutta niiden lisäksi on olennaista, että tabletilla pystyy myös esimerkiksi kirjoittamaan muistiinpanoja, pitämään kokouksia tai suoratoistamaan viihdettä käyttäjän ollessa tien päällä. Sekä Galaxy Tab S7 FE 5G että Galaxy Tab A7 Lite on varustettu monilla älykkäillä ominaisuuksilla ja ne on mukautettu vastaamaan käyttäjien päivittäisiä tarpeita”, sanoo Samsungin Pohjoismaiden kytkettyjen laitteiden myyntijohtaja Fredrik Pantzar.

Tarkemmat tekniset tiedot alla.

 

Muropaketin uusimmat