UUSIMMAT

Samsungin tulevasta Galaxy Watch Active 2:sta vuoti markkinointikuva

12.07.2019 12:20 | Muropaketin toimitus

Samsung Galaxy Watch Active 2 -älykellosta on vuotanut uusi markkinointikuva, jossa älykellon ruudulla näkyy viisareineen perinteistä kellotaulua muistuttava näkymä.

Viralliselta pressikuvalta vaikuttavan mallinnoksen julkaisi Android Headlines. Galaxy Watch Active 2 osaa aiemman vuodon perusteella lukea käyttäjän sydänfilmin eli EKG:n. Kello myös tarkistaa käyttäjän sykkeen automaattisesti silloin tällöin. Näin kello osaa kertoa käyttäjälle, mikäli sydämen toiminta vaikuttaa epänormaalilta. Kerätyn datan voi jakaa tarvittaessa esimerkiksi lääkärille.

Älykellossa on ennakkotietojen perusteella myös ominaisuus, joka tunnistaa kaatuneen käyttäjän. Älykello hälyttää tarvittaessa automaattisesti apua, mutta käyttäjä voi peruuttaa automaattisen hälytyksen aiheettomien hälytysten välttämiseksi.

Galaxy Watch Active 2:sta nähtiin kuvia jo aiemmin ja se saapuu nykytietojen mukaan myyntiin kahdessa koossa, jotka ovat 40 ja 44 millimetriä. Älykello saatetaan julkaista Galaxy Note 10 -puhelimen ohella elokuun seitsemäntenä päivänä.