Uusimmat

Sharp julkisti valmistajan omalla OLED-paneelilla varustetun Aquos Zero -älypuhelimen

05.10.2018 09:11 Muropaketin toimitus

Sharp on julkistanut uuden Aquos Zero -älypuhelimen. Sen 6,2-tuumainen kaartuva OLED-näyttöpaneeli on Sharpin omaa tuotantoa.

Tällä hetkellä suurin osa mobiililaitteista löytyvistä OLED-paneeleista on Samsungin valmistamia. Nyt japanilainen Sharp on julkistanut uuden Aquos Zero -älypuhelimen, jonka 6,2-tuumainen ja 1440 x 2992 -resoluutiolla toimiva kaartuva OLED-paneeli on valmistajan omaa käsialaa.

Android 9 Piellä toimivassa Aquos Zerossa on GSMArenan mukaan Snapdragon 845 -suoritin, 6 gigatavua keskusmuistia ja 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Akun kapasiteetti on 3130 milliampeerituntia ja puhelin painaa 146 grammaa. Puhelin on IP68-standardin mukaisesti vesi- ja pölytiivis.

Aquos Zeron yksittäisen pääkameran resoluutio on 22,6 megapikseliä ja aukon koko f1.9. Etukameran resoluutio on puolestaan kahdeksan megapikseliä.

Sharpin uutuusmalli julkaistaan vuoden loppuun mennessä Japanissa, mutta sen hintaa ei ole vielä paljastettu. Vielä ei tiedetä, saapuuko malli myöhemmin myös Eurooppaan.