UUSIMMAT

Snapchatilta uudet lasit jo tällä viikolla?

26.04.2018 13:43 | Muropaketin toimitus

Snapchatin Spectacles-lasit lanseerattiin suurella kohulla, mutta menestystuotetta kamera-aurinkolaseista ei tullut. Uutta versiota älylaseista on kuitenkin lupa odottaa hyvin pian – kenties jo tällä viikolla.

Näin uskoo ainakin PhoneArena. Alunperin laseja huhuttiin julkaistavaksi vasta elokuussa, mutta nyt aikataulua on kiristetty merkittävästi. Kovin tarkkoja tietoja tulossa olevista laseista ei ole, mutta ilmeisesti mitään valtavaa, uudenlaista tuotetta ei tällä viikolla nähdä, pelkästään pieniä parannuksia lasien ykkösversioon nähden.

Snapin tarkoitus ei aluksi olekaan saada aikaan hittituotetta, vaan rakentaa sukupolvi kerrallaan parempia ja monipuolisempia laseja, jotka lopulta toisivat käyttäjälleen myös lisätyn todellisuuden kokemuksia. Snapin toimitusjohtaja Evan Spiegel on kertonut lasien kehityspolun ulottuvan jopa kymmenen vuoden päähän.

Tällä kertaa laseja tuodaan markkinoille luultavasti vain pieni määrä, ykkösversiota makaa ilmeisesti edelleen varastossa 40 miljoonan dollarin edestä.

Muropaketin uusimmat