Uusimmat

Sonos laajentaa tarjontaansa myös pienempiin kaiuttimiin – Uusi monikäyttöinen Roam-malli tulossa myyntiin ensi kuussa

10.03.2021 08:15 Muropaketin toimitus

Monihuoneäänentoistostaan tunnettu Sonos on julkaissut myös aiempaa pienikokoisemman, mobiilikäyttöön suunnatun kaiuttimen. Se osaa toistaa äänet niin WiFi- kuin Bluetooth-yhteyksillä ja osaa vaihtaa niiden välillä automaattisesti.

Sonos Roam ottaa paikan valmistajan pienimpänä kaiutinmallina, ja sen on suunnattu vettä kestävänä myös mobiilikäyttöön, vaikka toimii toki osana Sonos-monihuoneratkaisua. Kaiutin hyödyntääkin WiFi-yhteyttä Sonos-järjestelmässä ja Bluetoothia muussa ympäristössä. Edellisten lisäksi myös Applen AirPlay 2 löytyy uutuuskaiuttimen ominaisuuslistalta.

Äänentoistosta vastaa kaksi elementtiä ja kaksi vahvistinta. Kaiuttimessa hyödynnetään myös TruePlay-toimintoa, joka muokkaa ääntä kaiuttimen asentoon, tilaan ja materiaaliin sopivaksi.

Uuden Roam-kaiuttimen mitat ovat 168 x 62 x 60 millimetriä. Painoa tälle mobiiliäänipalkille on kertynyt 430 grammaa. Akkukeston on luvassa yhdellä latauksella kymmenen tuntia. Laitteella on IP67-luokitus, joten se kestää myös veteen upotusta.

Myyntipakkauksessa on USB-C-kaapeli lataamista varten, mutta tarjolle tulee myös lisävarusteena Qi-yhteensopiva langaton latauslaite. Värivaihtoehdot ovat musta ja valkoinen. Tiedotteessa hintaa Sonos Roam -kaiuttimella kerrotaan olevan 179 euroa, ja sen on ennakkotilattavissa heti. Kauppoihin kaiutin saapuu 20. päivä huhtikuuta.

Muropaketin uusimmat