Sonylta kahdet uudet täysin langattomat kuulokkeet: WF-C500 ja WH-XB910N

30.09.2021 07:50 | Muropaketin toimitus

Uutuuksista WF-C500-kuulokkeiden valtiksi kerrotaan helppokäyttöisyys, pitkä akun käyttöikä sekä vielä vedenkestävyys. WH-XB910N-kuulokkeiden ominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi Extra Bass -toiminto, paranneltu melunvaimennus sekä Multipoint-yhteys. Kummatkin uutuuskuulokkeet yhdistyvät Android-laitteeseen myös Google Fast Pair -ominaisuudella.

Täysin langattomat WF-C500-kuulokkeet on muotoiltu kompakteiksi, ja ne toistavat ääntä DSEE-tekniikan (Digital Sound Enhancement Engine) avulla. Tämä tekniikka pyrkii palauttamaa pakkauksessa menetetyt korkeat taajuudet ja hienovaraiset äänet. Nappien ergonominen pintamuotoilu auttaa myös tuottamana paremman istuvuuden. Painikkeiden avulla voi toistaa, pysäyttää tai ohittaa musiikkikappaleita ja säätää äänenvoimakkuutta. IPX4-vedenkestävyysluokituksen vuoksi roiskeet tai hiki eivät haittaa WF-C500-kuulokkeiden käyttöä.

Kuunteluaikaa kuulokkeissa riittää kymmenen tunnin edestä, ja pienikokoisen latauskotelon ansiosta käyttäjä voi jatkaa kuunteluaikaa enintään 20 tuntiin. Lisäksi kymmenen minuutin pikalatauksella käyttäjä saa jopa tunnin ylimääräistä kuunteluaikaa.

WF-C500-kuulokkeiden myynti alkaa lokakuussa 2021 väreissä musta, valkoinen, mint ja peach. Kuulokkeiden suositushinta 80 euroa.

WH-XB910N-sankakuulokkeissa on Extra Bass -ominaisuus, joka kerrotaan tuottaavtn syvä ja iskevä bassoääni. Kuulokkeissa on lisäksi paranneltu melunvaimennus Dual Noise Sensor -tekniikalla. Lisäksi WH-XB910N-sankakuulokkeissa on käytössä Precise Voice Pickup -tekniikka, joka yhdistää kaksi sisäänrakennettua mikrofonia äänisignaalin käsittelyssä, mikä autta kuulemaan käyttäjän äänen selkeästi ja tarkasti handsfree-puheluissa. WH-XB910N-sankakuulokkeet voi parittaa kahden Bluetooth-laitteen kanssa Multipoint-yhteyden avulla.

WH-XB910N-sankakuulokkeissa on myös Adaptive Sound Control -tekniikka, joka tunnistaa missä käyttäjä on ja mitä hän on tekemässä. Toiminto säätää ääniasetukset automaattisesti ympäröivien äänten mukaisesti.

Kuulokkeissa on pehmeät, ovaalin muotoiset korvatyynyt, joissa on käytetty synteettistä nahkaa ja uretaanimateriaalia. Korvakupit kääntyvät lisäksi sisäänpäin, joten ne on pakattavissa pieneen kantolaukkuun. Sankakuulokkeiden hallinta on onnistuu kuulokkeiden sivussa olevalla kosketuspaneelilla. Sony WH-XB910N -kuulokkeiden akkukesto on 30 tuntia.

WH-XB910N-sankakuulokkeiden myynti alkaa lokakuussa 2021 väreissä musta ja sininen. Suositushinta 200 euroa.