Suunto esitteli kompaktin Suunto 5 -urheilukellon

22.05.2019 17:43 | Muropaketin toimitus

Suunto 5 -urheilukello tarjoaa korkeamman hintaluokan urheilukelloista tuttuja ominaisuuksia edullisemmalla hinnalla ja pienemmässä paketissa.

Uuden Suunto 5:n kellotaulun halkaisija on 45 millimetriä, siinä missä esimerkiksi Fenix 5 -kellomallin koko on 47 millimetriä ja Suunto 9:n 50 millimetriä. Uusi urheilukello on tarjolla kokonaan mustana, valkoisena sekä kuparin hohtoisena viininpunaisella ja harmaalla rannekkeella. Rannekkeen leveys on 24 millimetriä.

Suunto 5 on vesitiivis aina 50 metrin syvyyteen saakka, joten sitä voi käyttää hyvillä mielin myös uidessa. Mukana on optinen, ranteesta sykkeen mittaava sykemittari, tuki kaikille GPS-satelliittijärjestelmille sekä navigoinnille. Urheilulajeista Suunto 5 tukee valmiiksi 80 eri lajia, ja auttaa käyttäjää suunnittelemaan sopivia harjoituksia ja kertoo tarvittavista lepoajoista.

Parhaalla GPS-tarkkuudella Suunto 5:n akun luvataan kestävän 20 tunnin ajan. Aktiivisuusmittarina ja puhelimesta tulevia notifikaatioita näyttävänä älykellona Suunto 5 toimii yhdellä latauksella viikon ajan, kun taas pelkkänä kellona akun pitäisi riittää jopa kahdeksi viikoksi.

Suunto 5 saapuu myyntiin kesäkuun neljäntenä päivänä 329 euron hintaan. Lisätietoa kellosta löytyy sen kotisivuilta.