UUSIMMAT

Tämä Windowsin ominaisuus voi hidastaa suorituskykyä pelatessa, OnePlus 8 Pron kameralla voi kurkistaa vaatteiden alle, Testissä Xiaomi Mi 10 5G ja Sennheiserin langattomat nappikuulokkeet – ja viikon 20/2020 muut tärkeimmät tekniikkauutiset

17.05.2020 20:58 | Muropaketin toimitus

Muropaketin toimitus kokosi samalle sivulle kaikki viikon 19/2020 merkittävimmät ja mielenkiintoisimmat tekniikka-aiheiset uutiset.

Tällä viikolla on tapahtunut muun muassa seuraavaa:

Onko käytössäsi Windowsin pelitila? Se voi nopeuttamisen sijaan hidastaa konettasi

Windows 10 -käyttöjärjestelmässä on ollut mahdollista kytkeä päälle pelitila (Game Mode) vuodesta 2017 lähtien. Nyt käyttäjät ovat raportoineet yllättävistä ongelmista.

Oletko huomannut: OnePlus 8 Pro -puhelimen kameran avulla saattaa nähdä jopa vaatteiden lävitse

OnePlus 8 Pro -puhelimen värisuodatuskameran avulla saattaa nähdä esimerkiksi tiettyjen laitteiden kuorien tai vaatteiden lävitse.

Testi: Xiaomi Mi 10 5G -puhelimessa yhdistyvät vaikuttava kamera ja tuki 5G-yhteyksille

Xiaomi tunnetaan yleisesti hyvää hinta-laatusuhdetta tarjoavista budjettipuhelimista sekä keskiluokan malleista. Uusimmilla Xiaomi Mi 10 5G- ja Mi 10 Pro 5G -malleilla Xiaomi kilpailee lippulaivamallien ylimmässä kastissa. Otimme testiin kaksikosta edullisemman Xiaomi Mi 10 5G -perusmallin, joka maksaa 899 euroa.

Testi: Sennheiser Momentum True Wireless 2 – Uusitulla mallilla langattomien nappikuulokkeiden ehdottomaan eliittiin

Sennheiser on päivittänyt täyslangattomat nappikuulokkeensa toiseen sukupolveen. Päivitys on erittäin onnistunut. Uudet Momentum True Wireless 2 -kuulokkeet edustavat käytännössä parasta mitä langattomissa nappikuulokkeissa on tarjolla. Täydelliset nekään eivät ole, mutta silti niitä kuuntelee todella, todella mielikseen.

Vuoto: AMD on julkaisemassa Ryzen 7 Extreme Edition -prosessorin

AMD on vuotaneiden tietojen perusteella julkaisemassa kannettaville yhden uuden prosessorin, joka tarjoaa hieman muuta Ryzen 7 -sarjaa korkeammat kellotaajuudet.

Muropaketin uusimmat