UUSIMMAT

Tässäkö ratkaisu puhelinten näyttöjen kasvattamiseen? Samsungin patentti on aika nerokas

06.07.2019 19:55 | Muropaketin toimitus

Samsungilla ei luovuteta isojen esiin vedettävien näyttöjen suhteen – Galaxy Foldin ongelmista huolimatta. Yritys on nyt hakenut patentin erikoista, uutta älypuhelinmallia varten.

Puhelin näyttää päällisin puolin tavalliselta älypuhelimelta. Samsungin visioissa sen voisi kuitenkin levittää sivuilta tabletin kokoiseksi älylaitteeksi.

Näytön rullausmekanismi on suunniteltu sijoitettavaksi piiloon puhelimen vasempaan ja oikeaan reunaan. Keskellä puhelinta – takakuoren alla – näyttö olisi patentin perusteella osittain limittäin, jotta sen voisi levittää suuremmaksi.

Patentissa mainitaan myös moottori, jonka avulla puhelimen levitys tapahtuisi. Se olisi sijoitettuna joko puhelimen ylä- tai alaosaan.

Aikaa saattaa vielä vierähtää reilu tovi, ennen kuin moinen laite löytää tiensä kuluttajien taskuihin. Kuvia pääsee katsomaan alta löytyvien Twitter-linkkien kautta.

Samsung Gets Patent For a Phone That Can be Expanded Into a Tablet; From Foldable Phones to Rollout Phones? https://t.co/IxHhr1VGNo pic.twitter.com/LLBqBxVmcV

— vishal1 (@vishal185526203) 3. heinäkuuta 2019

Muropaketin uusimmat