Testissä Huawei Honor 7

29.09.2015 16:36 | Juha Kokkonen

Huawei esitteli ensimmäiset Honor-brändinsä puhelimet vuosi sitten kesällä ja Euroopan markkinoille se saapui loppuvuodesta lokakuun lopulla esitellyn Honor 6 -mallin myötä. Honor on kiinalaisvalmistajan kilpailukykyisesti hinnoiteltu brändi, joka on suunnattu erityisesti mobiilitekniikasta kiinnostuneille kuluttajille, jotka vaativat laitteeltaan laajaa ominaisuuskattausta edulliseen hintaan.

Honor 6:n seuraaja Honor 7 näki päivänvalon Kiinassa kesäkuun lopulla, mutta Euroopan markkinoille se lanseerattiin hieman myöhemmin elokuun lopulla. Suomessa Honor 7:n myynti alkoi välittömästi julkaisun yhteydessä elokuun 27. päivä. Honor 7 sijoittuu markkinoilla keskihintaluokkaan sijoittuvien high-end-mallien luokkaan, sillä sen suositushinta on houkuttelevat 399 euroa. Edeltäjämalliin nähden hinta on kuitenkin noussut sadalla eurolla, jota Huawei perustelee parantuneilla ominaisuuksilla ja valmistusmateriaaleilla. Tämän artikkelin julkaisuhetkellä syyskuun lopulla Honor 7:n saatavuus on Suomessa hyvä ja hinta on Muropaketin hintavertailun mukaan edullisimmillaan 369 euroa. TaskuMuron ensituntumat Honor 7:stä voit lukea täältä.

Tutustumme tässä artikkelissa Honor 7:n teknisiin ominaisuuksiin, rakenteeseen, kameraan, käyttöjärjestelmään sekä puhelimen käyttökokemuksiin parin viikon ajalta.

Honor 7:n pakkaus on brändin värimaailmaa noudattaen turkoosin sininen ja sen kannessa on hillitty suuri numero seitsemän. Pakkauksen toimitussisältöön kuuluu puhelimen ohessa verkkovirtalaturi (5 V 2 A), micro-USB-kaapeli sekä pikakäyttöohjeet. Valitettavasti mukana toimitettava laturi ei tue pikalatausta, vaikka itse puhelimesta kyseinen ominaisuus löytyykin.

 

Sisältö

  1. Testissä Huawei Honor 7
  2. Rakenne ja tekniset ominaisuudet, Kamera
  3. EMUI 3.1 -käyttöliittymä, käyttökokemukset, suorituskyky & akunkesto
  4. Yhteenveto