Uusimmat

Testissä Huawei MediaPad M3 -tabletti – erottuu massasta näytöllään

11.01.2017 12:20 OP Komonen

TaskuMuro otti testattavaksi Huawei MediaPad M3 -tabletin. Tutustumme tässä testissä laitteen ominaisuuksiin ja mittaamme sen suorituskykyä. Halusimme selvittää, onko näin pienestä tabletista mediakäyttöön ja saako käyttäjä 399 euron hinnalle vastinetta.

Android-tablettien markkinoilla on käynnissä kova kilpailu, kun suuret valmistajat pyrkivät erottumaan toisistaan ja halpistableteista eri keinoin. Kilpailutekijäksi on nostettu esimerkiksi muotoilu, akkukesto, optimointi pelikäyttöön ja Huawei MediaPad M3:n tapauksessa sen mediaominaisuudet. Etenkin Huawein tarjoamat Harman/Kardonin kaiuttimet on nostettu myyntivaltiksi.

Tuotepakkauksen sisältö

MediaPadin pakkaus noudattaa minimalistisen tyylikästä linjaa. Kahdeksantuumainen tabletti istui paketissa vähän liiankin tiiviisti, ja sen pois saaminen tiukasta kolosestaan vaati lievää vääntämistä.

MediaPad itsessään tuntuu alumiinisen rungon ansiosta käteen todella tukevalta ja laadukkaalta. Pudotuskestävyyttä sille ei kuitenkaan luvata eikä sitä tässä testissä lähdetty kokeilemaankaan.

Tabletin lisäksi myyntipakkauksesta löytyy latauskaapeli, pikalataukseen kykenevä virtalähde, SIM-korttipaikan avaamiseen vaadittava työkalu ja erikseen pakatut AKG:n H300-nappikuulokkeet. Äänenlaadultaan AKG:t ovat aivan toiselta planeetalta verrattuna puhelinten ja tablettien kylkiäisinä yleensä toimitettaviin bulkkikuulokkeisiin.

Sisältö

  1. Esittely ja pakkaus
  2. Ulkonäkö ja tekniset ominaisuudet
  3. Käyttöjärjestelmä & suorituskyky- ja akkukestomittaukset
  4. Yhteenveto